Deti

Vanes a Patrícia Banomové

Vek: 16 Talent: výtvarný Štipendium: 1083 

Sme sestry Paťka a Vaneska Banomové – sme dvojičky. Odmalička sa venujeme rovnakým aktivitám, ktoré nás spájajú, akou je napríklad aj výtvarné umenie.

Pochádzame z Bunkoviec, kde žijeme v dome spolu s rodičmi, mladšou sestrou, starými rodičmi a ďalšími príbuznými. Je nás doma veľa a je nám veselo. Chováme aj sliepky, kačky a máme aj korytnačku. 

Svoj voľný čas sme odmalička venovali najmä kresleniu,keďže máme bujnú fantáziu a práve preto sa momentálne chystáme na strednú školu do Michaloviec, odbor počítačový grafik, kde sa môžeme ďalej rozvíjať, nám blízkym, kreatívnym smerom. 

V škole dosahujeme vynikajúce výsledky a okrem nespočetného počtu diplomov z rôznych výtvarných súťaží sa aktívne venujeme aj tancu a recitačným súťažiam, akou je napríklad aj Hviezdoslavov Kubín. 

Našim snom je vyštudovať strednú školu a venovať sa ďalej  kreatívnemu smeru a pokračovať na vysokú školu na architektúru alebo marketing, prípadne aj nejaký zdravotnícky smer. 

Na strednú školu budeme cestovať do Michaloviec, a preto by sme potrebovali financie najmä na cestovné, školské a umelecké pomôcky a krúžky.