Deti

Dominika Rybárová

Vek: 10 Talent: spevácky Štipendium: 874 

Volám sa Dominika Rybárová a pochádza z Košíc. Odmalička bývam na Luníku IX s babkou a dedkom, ktorí sú ako moji rodičia, keďže svojich vlastných rodičov nepoznám. Starí rodičia žijú iba z dôchodku a majú vážne zdravotné problémy, ale napriek tomu sú pre mňa všetkým a snažím sa im pomáhať, pretože aj ja im vďačím za podporu. 

Som žiačkou 4. ročníka na Základnej škole Galaktická 9 v Košiciach. Do školy chodím veľmi rada a teším sa, že sa tam môžem venovať viacerým aktivitám. Povedala by som, že sa mi veľmi dobre darí aj vo všetkých predmetoch, mám takmer samé jednotky. 

Vo voľnom čase sa najradšej venujem spevu, recitácii a tancu. Najviac ma však vystihuje to, že spievam všade a kedykoľvek. Na prítomnosť hudby a spevu som zvyknutá, pretože celá moja rodina sa venuje hudbe. 

Teším sa, že môžem svoju školu reprezentovať v speve. Mám za sebou niekoľko úspešných speváckych súťaží a podujatí, napríklad Talent Show či Bachtaľi Karačoňa, v ktorej som vyhrala prvé miesto. 

Mojím snom je stať sa speváčkou, vyštudovať strednú aj vysokú školu. Rada by som bývala v rodinnom dome, mala mačku a najradšej by som bola, keby som mohla v budúcnosti pomôcť svojim starým rodičom. 

Štipendium by som potrebovala hlavne na školské pomôcky, cestovné a poplatky za ZUŠ. Budem vďačná za podporu Divých makov a teším sa, že spoznám ostatné talentované deti na Letnej akadémii.