Deti

Laura Nepšinská

Vek: 12 Talent: tanec Štipendium: 1 485 €

Volám sa Laura Napšinská a bývam v krásnej dedinke obklopenej lesmi, s názvom Čierny Balog, časť Medveďov. Pochádzam z väčšej rodiny. Mám troch bratov a jednu sestru a aj so širšou rodinou bývame neďaleko seba na okraji dediny. Žijeme s mamou, ktorá chodieva za prácou až do okolia Bratislavy, aby sme sa vedeli uživiť. 

Momentálne končím 5. ročník na základnej škole v Čiernom Balogu. V škole sa mi celkom darí.  Okrem školy sa venujem hlavne tancu. Tancujem, kedy len môžem – doma, v umeleckej škole a dokonca aj v lese. Pri tanci sa tiež často natáčam na mobil, aby som videla, ako sa postupne zlepšujem. Baví ma hlavne hip-hopový štýl. Za moje tancovanie som už vyhrala aj súťaž na základnej umeleckej škole, ktorú navštevujem. Mojím snom je ďalej sa rozvíjať a stať sa známou tanečníčkou a vystupovať pred publikom. Na ceste za mojím snom ma podporuje najmä moja rodina a môj učiteľ tanca. Vidia, že mám talent a aj to ma motivuje na sebe pracovať. 

Finančnú pomoc by som potrebovala hlavne na cestovné, školské pomôcky a na rozvoj môjho talentu, aby som sa mohla aj naďalej zlepšovať.